De opleiding voor
ondernemende scholieren

Je bent eigenwijs, hebt lef en zit vol goede ideeën. Je beschikt dus over de belangrijkste ingrediënten om een eigen bedrijf te starten en dit te laten uitgroeien tot een succesvolle onderneming.

Onze cursus basiskennis ondernemerschap helpt jou bij die eerste cruciale stappen.  Dit doen wij net even anders. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en computergestuurd leren blijf jij bij ons namelijk aan het roer staan en bepaal jij het studietempo.

En twijfel je eventueel nog over het onderwerp voor je profielwerkstuk? Met onze cursus basiskennis ondernemerschap bieden we je een schat aan informatie voor je werkstuk waar je indruk mee zult maken.

Maar bovenal is deze cursus een verrijking voor jou. Heb jij altijd al meer willen weten over het hebben van een eigen bedrijf? Vind je het jammer dat dit op school nauwelijks wordt behandeld? Grijp dan je kans.

Onze cursus geeft je de mogelijkheid een pad te bewandelen waarin je als eigen baas je eigen beslissingen neemt en straks je eigen toekomst bepaalt.

Tal van scholen bieden hun leerlingen de gelegenheid aan om de cursus te doen binnen klassenverband. Doet jouw school (nog) niet mee? Ook geen probleem, je kunt ook zelfstandig de cursus doen of met een stel vrienden. Het enige wat je nodig hebt, is motivatie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

“De cursus Basiskennis Ondernemerschap van SmartTrack is overzichtelijk met leerstof die op een leuke, duidelijke en uitdagende manier wordt uitgelegd.”

- Femke, scholier 4 VWO

"De online leeromgeving van SmartTrack is tof. De lesstof Basiskennis Ondernemerschap is bondig, maar wel heel duidelijk en door na het lezen van de stof bijbehorende oefeningen te maken, leer je ook razendsnel."

- Jobke, scholier 4 VWO